Gastouderopvang Inimini

 

Tarief


Tarief

Het uurtarief van Gastouderopvang Inimini in 2018 is €5,40 per uur. 
Hierbij is inbegrepen: vers fruit, brood, beleg, drinken en tussendoortjes.
Het is ook mogelijk om uw kind(eren) 's avonds met ons gezin te laten mee eten met de warme maaltijd.
Het tarief hiervoor is €2,00 per warme maaltijd. Als je hier gebruik van wenst te maken,  vraag ik je dit minimaal 1 week van te voren aan mij door te geven. 
Naast de kosten voor de opvang, betaal je maandelijks bemiddelingskosten aan een gastouderbureau. Ik werk als zelfstandig gastouder samen met Viaviela en Liefbeestje. Een gastouderbureau heeft een bemiddelende, begeleidende, adviserende en administratieve functie. Ook waarborgen zij de kwaliteit van de opvang die ik bied. Zij doen jaarlijks een risico inventarisatie om te zien of gastouderopvang Inimini nog aan alle wettelijke eisen voldoet. Verder kunnen zij u bijvoorbeeld adviseren over het aanvragen van Kinderopvangtoeslag.

Kinderopvangtoeslag
U komt als ouder waarschijnlijk in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst. Dankzij deze tegemoetkoming vallen de netto kosten voor de kinderopvang aanzienlijk gunstiger uit. Kinderopvangtoeslag is afhankelijk van het gezinsinkomen. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de belastingdienst: www.toeslagen.nl of via telefoonnummer van de belastingdienst: 0800-0543.